Joissain kuvissa onkin jo vilahdellut nukkeperheen jäseniä, joten perhepotretti lienee paikallaan. Tulevaan nukketalooni tulee muuttamaan Täydellinen Perhe kultaisine noutajineen. Perheeseen kuuluu Isä, Äiti eli Rouva, Poika, Isompi tyttö nimeltään Karoliina ja Vauva, jonka nimi on Aada. Lisäksi Perheeseen tulee kuulumaan lukioikäinen Tytär, joka tällä hetkellä on vaihto-oppilaana USA:ssa (eli häntä ei vielä ole ostettu, heh).

Nimiä perheelläni on siis vielä kovin niukasti, mutta en halua nimetä heitä liian heppoisin perustein. Nuket tulevat kokemaan Täydellisen Muodonmuutoksen, ja vasta sen jälkeen katson keiltä he näyttävät.  Karoliina mielestäni näyttää jo nyt Karoliinalta ja Vauva on selvä Aada. Perheen miehille on varattu parturi (siis ihan oikeasti!!!) ja Rouva saanee kokonaan uudet hiukset, sillä hänen päässään on hatun jäljiltä järkyttävä vihreänsinertävä liimaläntti. Vaatetuspuoli joutuu koko perheellä remonttiin, sillä nykyään he näyttävät kuin naamiaisiin valmistautuvilta. Vain Karoliinan ja Aada-vauvan vaatteet menettelevät hätäisesti. Uusia vetimiä perheparka saattaa tosin joutua odottelemaan pitkäänkin, sillä minulla on tällä hetkellä jokin ihme lukko ompelun suhteen, enkä kertakaikkiaan pysty tekemään mitään ompeluhommia.

554602.jpg

Täydellisen Perheen täydelliset koirat, vielä vailla nimiä nekin. Pentuja saattaa ilmaantua useampikin, jos niitä löytyy jostain eri asennossa. Tähän mennessä en ole nähnyt kuin noita istuvia.

555147.jpg

Perheen lapsilla on myös kolme marsua. Niiden nimet ovat Minte, Minka ja Minni. Marsut ovat minun lapsuuden tekeleitäni, eli niillä on ikää rapiat kolmekymmentä vuotta. Melko pitkäikäistä porukkaa siis. Ne löytyivät lapsuudenkodistani ja niillä on oikeat esikuvat, siksi niillä on myös nimet. Vasemmalla on Minte, joka oli minun oma marsuni ja eli oikeastikin tosi vanhaksi.

555145.jpg