Sisuttelin pitkään, mutta vihdoin uskaltauduin kaivamaan ompelukoneeni komeron kätköistä, jossa se onkin saanut rauhassa pölyyntyä pari vuotta. Luuli varmaan, raukka, että se on kokonaan hylätty.

Tuhersin tuntikausia ja tulokseksi valmistui tämä pikkiriikkinen mekko. Kaavat piirtelin omasta päästäni, mutta luulen että se on jotakuinkin Karoliinan kokoa. Mekko on periaatteessa puettava, mutta koska en vielä raaskinut repiä Karoliinan alkuperäistä mekkoa hänen päältään, tulee tämä uusvanha hamonen koristeeksi seinälle.

Samanlaisia mekkoja olen ommellut aikaisemminkin: ensin tyttärelleni muutaman eri kokoisen, sitten Baby Bornille ja nyt siis tämän miniatyyrikokoisen. Tämä viimeisin oli kyllä ehdottomasti hankalin. Ompelijaminäni on erittäin vaikea taipua ajatukseen, että jossakin pitäisi fuskata. Siksipä tämäkin mekko on ommeltu kuten oikea, eli liiviosa on vuoritettu ja saumat piilossa kankaiden välissä. Ei kyllä järin fiksua, sillä saumoista tulee turhan paksut. Mutta tehty mikä tehty ja tässä on tulos. Ai niin, myös puunappi on itse tehty: sopivasta pyörörimasta sahattu kapea kiekko, vähän hiontaa ja pikkuporalla rei´ät. Lopuksi lakkaus.

Kuvat on taas aivan rikollisen huonot, jospa joskus saisin aikaiseksi paremmat niin voisin sitten vaihtaa ne. Koettakaa kestää ;-)

663145.jpg

663154.jpg

663165.jpg