Tänään tapahtui se, mitä olen odottanut jo yli puoli vuotta: sain 1:12 kokoisen Miele-keittiön. Suuret kiitokset serkulleni Terhille, joka toi sen minulle Saksasta. Suomesta en moista onnistunut löytämään ja Saksastakin sen saaminen oli kovasti kiven alla. Mutta kärsivällisyys palkittiin.

Koska nukkikseni tulee sijoittumaan nykypäivään, ovat Mielen kodinkoneet nukkeäidin toiveiden täyttymys. Olisivat kyllä minunkin, mutta koska oikeassa elämässä niihin ei taida olla varaa, täytyy elää unelmaansa minikoossa. Keittiö itsessään ei ole mieleeni, joten kaapit tulenevat palvelemaan esim. kodinhoitohuoneessa sopiviksi tuunattuina. Nukkikseen tulee luonnollisesti massiivipuiset keittiönkaapistot, mikään muu ei kelpaa laatutietoiselle nukkerouvalle.

Kaikkein huikein juttu on, että koneet melkein toimivat!!! 886220.jpg  Se tosin ei ollut mikään itsetarkoitus tällä kertaa, mutta hauska lisä sinällään. Meidän lapset jaksoivat tiskata, pyykätä, paistaa ja imuroida koko illan (olisipa niin myös 1:1 elämässäkin, huoh).

Tässä koko paketti vielä avaamattomana. En millään malttanut odottaa päivänvaloa, vaan kuvasin aarteeni keinovalossa. Varautukaa jälleen kuvasulkeisiin!

768261.jpg

Jääkaappi on kuin oikea, hieman pieni vaan suurelle perheelle. Onneksi nukkekotiruoat ovat hyvin säilyvää sorttia, joten kaikkea ei tarvitse säilyttää viileässä :-)

768263.jpg

Pakkauksen mukana tuli hieman ruokaa, joten heti pääsee testaamaan kaapin tehoa.

768267.jpg

Astianpesukone on käydessään melkein yhtä äänekäs kuin meidän oikeakin, joka on sentään 15 vuotta vanha.

768281.jpg

768277.jpg

Tämä on aika kiva: keraamisella tasolla varustettu kiertoilmauuni.

768287.jpg

Levyt "kuumenevat" ja samalla kuuluu paistamisen ääni.

768293.jpg

Kiertoilman ollessa päällä kuuluu asianmukainen hurina. Kun luukun avaa, syttyy uunin sisälle valo.

768289.jpg

Mikroaaltouunissa ei ole muuta oikeaa toimintoa kuin luukku...

768309.jpg

...joka aukeaa napista painamalla. Ai niin, ja onhan siinä sentään pyörivä alusta, jotta ruoka lämpenee tasaisesti.

768313.jpg

Pyykinpesukonekin on aivan kuin iso esikuvansa. Se hurisee, linkoaa ja kun ohjelma on valmis, se ilmoittaa siitä piippauksin. Luukku avautuu kevyesti nappulaa painamalla.

768301.jpg

768303.jpg

Myös imuri pitää oikeaa ääntä. Melkein kuitenkin olisin toivonut, että se olisi myös imenyt roskia oikeasti. Olisihan ollut tosi kätevää siivota nukkista oikean kokoisella välineellä, hehee.

768305.jpg

Tässä vielä yleiskuva pakkauksen kokoonpanosta. Nyt pääsenkin tekemään tulevan nukkekodin keittiösuunnitelmaa, tiedä vaikka siitä olisi hyötyä myös oikean talonrakennuksemme keittiössä.

768315.jpg