Koko lyhyen blogihistoriani ajan minua on vaivannut tässä serenity-pohjassa ollut ruskea sivupalkki. Se ei ollut yhtään minun "näköiseni", en vaan osannut vaihtaa sitä. Viimein sain aikaiseksi kysellä neuvoja Ihan itsestä ja sieltä sainkin ohjeita värin muuttamiseen. Värikartoissa on värejä pilvin pimein, mutta ongelma oli se, etten ymmärtänyt kuinka muuttaa väri kuvaksi. ElTinja auttoi minut alkuun ja teki toivomallani värillä url-osoitteen, jolla värin muuttaminen onnistui. Tuhannet kiitokset, ElTinja!!!

Kun asia hieman avautui, päätin, että ensimmäinen värivaihtoehto oli kuitenkin aavistuksen liian tumma. Poikani suosiollisella avustuksella onnistuimme muokkaamaan sivupalkin vaaleamman siniseksi ja nyt se näyttää mielestäni hyvältä. Kommenttilaatikoiden pohjaväri pysyi ensimmäisen muokkauksen mukaisena tummempana sinisenä, mutta oikeastaan se sopii siihen, eli en muuta sitä mihinkään. En varmaan osaisikaan, heh.

Tuo persoonaton yläbanneri-kuva saa kyytiä heti, kun onnistun keksimään sen tilalle jotain omaa ja minua miellyttävää. Mitä se on jää vielä harkintaan, mutta jotenkin sen täytyy tämän blogin sisältöä kuvata.