Viime aikojen töissä tapahtuvien myllerrysten takia nukkistelu on jäänyt kerta kaikkiaan taka-alalle. Työtahti on sitä luokkaa, että vapaa-aika kuluu lähinnä lepoasennossa. Vaivoin jaksan suoriutua pakollisista kotitöistä, muuhun ei enää paukut riitä.

Pengoin kuitenkin eräänä iltana omia kuvakansioitani ja kuinka ollakaan, sieltä löytyi muutama (tässä blogissa) julkaisematon tekele. Jossain muussa yhteydessä ne ovat saattaneet olla, mutta tottahan ne täytyy täälläkin esitellä.

Ensimmäiseksi laitan kuvan "melkein Ikean melkein metallisängystä", jossa tosin on metallia vain nimeksi. Kuva oli jäänyt laittamatta sen takia, kun olin ajatellut ommella siihen ensin vuodevaatteet. No, sänky on yhä vailla tekstiilejä, vaahtomuovipatjan sen sijaan olen saanut hommattua.

Sänky on tehty eripaksuisista pyörörimoista: kukkakepeistä, joita löytyi paikallisesta puutarhamyymälästä sopuhintaan. Kiemurat on taivutettu alumiinilangasta, jota taas saa Tiimarista. Metalliosat on liimattu paikoilleen epoksilla.

869125.jpg

869132.jpg

Sänky maalattuna. Päätytolppien nupit on osat eurominis-kaidetolpista. Nuo välikoristeet on ohutta nahkanauhaa, jalkojen alla on napit. Pohjasäleet on niitä lääkärin "sano AAA-tikkuja"  :-)

869154.jpg

869146.jpg