Blogissa on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaassa, samoin mineilyrintamalla. Pojan rippijuhlien järjestäminen, uuden talon sisustussuunnittelu ja nyt loman jälkeinen töihin lähteminen ovat vieneet ajan ja tarmon kokonaan, harrastamiselle ei ole enää riittänyt paukkuja. Mielessä mineily on toki koko ajan, mutta näkyvää jälkeä ei tunnu syntyvän.

Kesäkuun nukkekotikerhoon sentään osallistuin, jotta ote ei aivan herpaantuisi. Aiheena oli kukat: kesäkukat, viherkasvit tai mitä kuka sitten keksikään. Suurin osa teki kesäisiä kukka-asetelmia tai yksittäisiä kukkia, vain minä väänsin muutaman viherkasvin.

Tässä kuva aikaansaannoksistamme. En kyllä ollenkaan tiedä kuka teki mitäkin, näpertäminen kun on niin keskittymistä vaativaa puuhaa.

1684373.jpg

Itse tein maalarinteippitekniikalla pari anopinkieltä ja valmiista saniaisoksasta (Kiitos Vivianlinnan Vuokko) minisaniaisen. Onneksi olin varautunut tekemään juuri näitä, sillä vasta kerhossa huomasin unohtaneeni silmälasit kotiin. Minkään pikkutarkkutta vaativien mini-minikukkien näpertäminen ei olisi onnistunut millään, sillä ikänäkö vaivaa enemmän kuin laki sallii. Kumma juttu, nuorta ihmistä... 886231.jpg

Ruukkuja minulla ei ollut mukana, joten istuttaminen jäi nukkisrouvan huoleksi. Ehkä samalla saan hortensioista vähän paremman kuvan, pimeästä kuvasta kun eivät yksityiskohdat oikein erotu. Tai sitten tekeleet vain yksinkertaisesti näyttävät paremmilta ilman laseja.

1684401.jpg