Aloitin keväällä tekemään nukkekodin keittiötä kovalla tohinalla ja innolla, mutta vaiheeseenhan se jäi. Ei sillä, että asialla mikään kiire olisikaan, eihän mulla ole sitä nukkista vieläkään. Nuo "raamit", johon keittiö on rakennettu, on siis eräänlainen muuntuva sovituskoppi, joka paikkaa puuttuvan nukkekodin virkaa. Sovituskopista oli juttua tuolla aiemmin. Totuuden nimissä täytyy myöntää, että keskenhän se on vielä koppikin... 886225.jpg

Keittiön runko on jotakuinkin kasassa, vain tiskikaapin ja huuvan välille tuleva maustehyllykkö puuttuu. Hyllylle on eksynyt muutama Wooperilta ostamani astia kuvaamaan keittiön pikkutavaroita.

1705148.jpg

Laatoitukset puuttuvat tiskipöydän kohdalta, samoin tiskialtaan roiskesuoja on maalaamatta. Roiskesuoja piti kyhätä, sillä työtasot olivat pari milliä syvempiä kuin tiskipöytä. Kuvasta huomaan, että yläkaapit ovat vähän vinksin vonksin seinälle heitetty, ylälistat eivät ole linjassa. Mutta kaapithan ovat kiinni vasta sinitarralla.

1705156.jpg

Lasivitriini on vielä tyhjää täynnä, muutama viinipullo näyttää kurkistelevan pullolokerosta. Huuvan koristeena oleva kranssi on vasta pelkkä ranka, jotain nauhaa tms. se selvästi kaipaa. Hellan viereiset peitelevyt puuttuvat ihan kokonaan.

1705166.jpg

Vielä kurkistus ikkunasta sisään. Vähän pikkuesineitä ja valaistusta, niin kyllä siellä varmaan kelpaa nukkisperheelle ruokaa laitella. 886221.jpg

1705162.jpg

Ja sitten takaisin oikeiden 1:1 keittiösuunnitelmien pariin. Ja kaakeli-, lattia-, tapetti-, maali- ja ulkotiiliverhoussuunnitelmien... Talonrakentaminen on kyllä hauskaa (kun on viimein päästy tähän vaiheeseen), mutta työssäkäymisen ja perheen lisäksi muulle -eli omille harrastuksille- ei sitten aikaa jääkään.