Nukkekotiperheen Iskä pääsi vihdoin parturiin. Korkea aika olikin, sillä äijän kuontalo oli niin hurjassa kunnossa, ettei naisväki ollut huolinut häntä edes valokuviin. Ennen-kuva piti suurentaa perhekuvasta, sillä Iskästä ei sitten löytynytkään mitään muuta kuvaa. Tämä kuvannee minun ja nukkisperheen Isän suhdetta ennen parturointia... Miksiköhän nuo kaikki (tai ainakin hyvin monet) tarjolla olevat nukkismiehet ovat tosi omituisen näköisiä?

728877.jpg

Isälle tilattiin parturiaika oikeasta parturista. Vaikka pidänkin itsenäni melko kätevänä käsistäni, niin hiustenleikkuu ei kuulu hyveisiini. Olin valmistellut hoviparturiamme tulevasta, joten ihan äkkiseltään hän ei toimeen joutunut.  Tarkoitus oli saksia hieman myös nukkisperheen Pojan tukkaa, mutta koska tällä olikin niin paljon kestogeeliä (=liimaa) päässään, jätettiin poika toistaiseksi ennalleen. Pojan vielä jotenkin kestän, mutta Iskä oli liikaa minun hermoilleni.

728887.jpg

Myös Isä oli tehnyt tuttavuutta Herra Liimapurkin kanssa, joten hänelle tehtiin mitä voitiin. Tasapitkä polkkatukka sai hieman mallia ammattilaisen käsissä.

728893.jpg

Liikaa ei voinut leikata, sillä muuten jäykkä pehko olisi noussut pystyyn.

728897.jpg

Tässä hän nyt on: Uudistunut Iskä. Vielä hieman siistimistä, uudet vaatteet ja ehdottomasti vähän miehekkäämpi ilme naamavärkkiin, niin avot. Eiköhän ukkokulta ala kelvata myös Rouvalle.

728902.jpg